Thursday, December 31, 2009

ADA APA DENGAN NEW YEAR?

happy new year!!!

malam ni telefon bimbit model terbaru gua bertalu-talu menerima sms yang mempunyai ayat seperti diatas. ada apa dengan new year? gua terpikir gak apa tujuan member-member ajak gua gi sambut taun baru. ade nasi impit kuah kacang ke? ke ketupat rendang ayam? atau ade orang kasi duit kaler merah dalam sampul gambar masjid? tengok bunga api? fakkk!! gua kenal lu mat. lu nak gi tengok kereta goyang yang berderet tepi jalan kan? fakkk u faking pervert!!

lagi 40 minit ke taun baru. gua ngan housemate gua kat ruang tamu dok tekan papan kekunci tup tap tup tap. kat luar belum pape lagi dah dam dim dum bunyi mercun, mintak mak kuih sepotong. nak kate diorang nampak anak bulan, sepatutnya gerhana. gosh!!!

gua bukak blog bukak friendster semua pakat buat azam taun baru. gile tak indie kalu gua tak buat azam taun baru. gua sandar kat sofa lengan taruk atas dahi kaki silang goyang-goyang pikir azam taun baru. dia dah mai dah!!! gua dah dapat azam taun baru. start pukul12 kang gua nak mencari cinta!! yes sempena lagu where's my love yang caroline dok jerit kat telinga gua ni. ibu ibu bapak bapak siapa yang punya anak bilang aku...

ada apa dengan new year? *sigh*

seksyen 7
31.12.2009
11.55 p.m

3 comments:

  1. greenhall : kondom? agaga

    ini blog wirdah : selamat~

    ReplyDelete