Saturday, June 13, 2009

FALSAFAH SEORANG SAMPAH

"wei result pe cer",tanya satu suara dihujung talian.
"gua dismiss doe",jawab gua lesu.
"butuh r.gua serious lu main-main plak",marah membeer gua.
"serious r ni.gua dismiss.gua takkan kembali lagi ke universitas itu",jawab gua sebak.
"fakkkk!!!!ingat aku nak percaya.patut r lu extend sampai 2 sem, dismiss ngan grad pun tak reti nak beza.bangang!!!!",bertalu-talu member gua menghambur maki hamun.

syial. gua terkena balik. adrie yang bernafas pada saat ini bukan lagi seperti adrie yang sebelum ini. adrie yang ini...adrie yang bergelar seorang graduan. yang mempunyai falsafah hidup : extend bukan loser!!!
wakakaakaaaakaka (gelak puas)

8 comments:

  1. tak tahu mengapa. tapi mahu ucap, TAHNIAH!

    err, kenapa ya? hikhik.. (gelak gedik) xD

    ReplyDelete
  2. "fakkkk!!!!ingat aku nak percaya.patut r lu extend sampai 2 sem, dismiss ngan grad pun tak reti nak beza.bangang!!!!",bertalu-talu member gua menghambur maki hamun.

    best betol ayat yang ni.
    kawan kau sgt kelakar.
    nanti aku nak try.
    congrats kau dah gradt.

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah. Blog yang bermaklumat dan menarik.

    View Profile: Rantong™

    ReplyDelete
  4. 22 kucupan tahniah utk graduate yg berkulit putih gebu tp ada jerawat batu on da tip of his nose!agagaga!

    ReplyDelete
  5. extend bukan loser..aku sokong ko...
    huahuahaha...

    rumors mengatakan yg ko x dpt futher degree...
    btui ka? ko nk duit x? ak ada cabel...kt sirim...

    ReplyDelete
  6. anonymous : ok gak bg gua duit. bley gua kawen wakakaka

    ReplyDelete
  7. oit, mcm bau duwet. bak sini sket ar tokeh. makan sorang plak. saya mau kawen juga. lalala~~~

    ReplyDelete